Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Ny Taco Bar vid Uppsala centralstation - Citybloggen

För ett halvår sedan öppnade restaurangkedjan Taco Bar sin första enhet i Uppsala, på S:t Persgatan. I slutet på september etableras nummer två i Uppsala Entré, det södra båghuset vid Uppsalas centralstation.Taco Bar

— Vi ser att Uppsala har en stor potential för Taco Bar och i vår plan så finns det tre stycken Taco Barer i Uppsala på några års sikt. Den första restaurangen har gått enligt plan och det känns nu helt rätt att öppna den andra i det mycket spännande området kring Uppsala station, säger Lars Callebro, kedjans vd och ägare.

Den nya restaurangen kommer med sina 146 kvadratmeter att vara nära dubbelt så stor som syskonet i S:t Per, och får plats för 71 sittande gäster.