Taco Bar

Taco Bar öppnar i Uppsala

Restaurangkedjan Taco Bar öppnar innan påsk i hörnet S:t Persgatan/Dragarbrunnsgatan i Uppsala, och tar då över en del av kafékedjan Wayne’s lokaler, samtidigt som kaféet är kvar på den övriga ytan.

– Att öppna i Uppsala känns oerhört spännande och vi ser mycket fram emot att etablera Taco Bar i Uppsala. Taco BarUppsala är en stor stad och Taco Bars målgrupp finns väl representerad där, säger Lars Callebro, vd och ägare.

På de cirka 80 kvadratmetrarna med tillhörande stor uteservering kommer man att kunna äta enchiladas, burritos, fajitas, nachos och andra texmexrätter, samt dricka mexikanskt till.

– Uppsalamarknaden känns mycket stimulerande att få komma in på. När det gäller restaurangmarknaden så finns det många duktiga aktörer, men vi ser att Taco Bars unika koncept fyller en lucka i Uppsala. Vårt mål är att skapa ett trevligt och bra ställe för Uppsalabon att gå ut och avnjuta en god texmexmåltid säger Lars Callebro.

Fler restauranger i kedjan kan enligt Lars Callebro komma att etableras i Uppsala.