Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Coop Konsum öppnar vid Uppsala central - Citybloggen

Coop öppnar nu en ny Konsum-butik i Uppsala Entré på östra sidan om Uppsalas centralstation. Säljytan är ungefär 1 000 kvadratmeter.Coop Konsum

– Vi ser en stor potential i läget vid centralstationen i Uppsala. Vi kommer att ha ett stort upptagningsområde med de boende i området, men även vara strategiskt placerade för alla pendlare som passerar, säger Jan Kahlin, kedjechef för Coop Konsum.

Fokus ligger på färskvaror och på att locka pendlare. Anledningen till etableringen är just läget vid Resecentrum. Detta ska dock inte påverka priserna, enligt Anna Strömgren, områdeschef.

– Priserna är inte högre, de beror på konkurrensen.

För att möta konkurrensen kommer erbjudanden att tidsanpassas, berättar Jan Kahlin. Till exempel med frukostpaket på morgonen.