Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Desigual öppnar outlet i Uppsalabutiken - Citybloggen

Modekedjan Desigual öppnar på fredag, den 23 november, en outlet i en del av sin butik på Svartbäckgatan i Uppsala. Den cirka 300 Jennie Johanssonkvadratmeter stora avdelningen blir kedjans första outlet på svensk mark.

— Vi har en stor butik och har därför möjlighet att göra en mixad butik med ordinarie samt outletkläder, säger Jennie Johansson, brand manager på Desigual Sverige.

Butiken i Uppsala har gått enligt Desiguals förväntningar, men inga planer på fler butiker i staden finns för tillfället.

— Detta är en stor plan för oss så nu är det full satsning på mixad butik, inga andra planer i kikaren, säger Jennie Johansson