Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Två superlokala bloggar - Citybloggen

Utanfor_mitt_fonster Bilder_vid _Vaksala_torg

För de som är intresserade av ännu mer specifierade områden än city finns det flera superlokala bloggar om olika platser i staden.

En av dessa bloggar heter “Utanför mitt fönster”. I den bloggen skriver författaren och tar bilder av det som händer utanför sitt fönster vid universitetshuset.

En annan, relativt ny blogg är “Bilder vid Vaksala torg” av en student som försöker börja prata mer med främlingar genom att ställa korta frågor till folk som arbetar och rör sig kring Vaksala torg och sedan lägga upp dem på bloggen.