Chris Medina sjöng på Forumtorget efter att firande blåst iväg

Firandet av första advent och Uppsalas 200 000 invånare, vilket för närvarande innebär storstadsstatus, vid Slottsbacken under söndagen ställdes in på grund av blåsväder. Det hela kommer istället att ske vid ett senare tillfälle, men det främsta dragplåstret, den före detta American Idol-deltagaren Chris Medina, uppträdde istället på Forumtorget något tidigare än tänkt på en betydligt mindre scen.

Uppsala Citys Lisa Thörn, som presenterade tillsammans med Destination Uppsalas Charlotte Skott, berättade om och tackade för det snabba agerandet som fått konserten att äga rum trots inställt arrangemang i övrigt, och för att de åskådare som kommit, och fyllt Forumtorget, tagit sig till den nya platsen med kort varsel.

Chris Medina uppträdde med tre låtar, och signerade sedan skivor innan han åkte vidare mot flygplatsen och nästa anhalt på sin turné.