Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Rix FM tar radioartister till Uppsala - Citybloggen

Radiokanalen Rix FM kommer lördagen den 16 juni till Uppsala och Fyrishov med sin festival. Från 16:oo uppträder Amanda Fondell, som deltagit i TV4:s Idol, Erik Hassle, som slog igenom efter att ha deltagit i tidningen Metros musiktävling, Panetoz, med sin sommarlåt Dansa pausa, Eric Saade och David Lindgren, båda kända bland annat från Melodifestivalen, samt Broken Door.

Festivalen kommer att äga rum på området vid Fyrishovs utebad. Insläppet börjar 11:00.

Representanter för Rix FM/MTG Radio har sökts för kommentar.