Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Citybloggen har fått ny design - och nya funktioner - Citybloggen

Citybloggen fyller fem år i år och har därför inför hösten fått ny design, men även nya funktioner.

I menyn har två nya flikar dykt upp, den första av dem är Kartan. Här ser du Citybloggens 50 senaste artiklar på en karta, utplacerade efter platsen innehållet handlar om. Du kan flytta fokus som du vill, zooma in och zooma ut, och klicka på en kartnål för att se rubrik och länk till artikeln.

Bredvid Kartan hittar du också den nya sidan Öppettider, där öppettiderna till en stor del av Uppsalas butiker finns listade. Hittar du inte butiken du söker får du gärna maila oppettider (a) citybloggen.se.

Du har kanske också märkt att endast början på artiklarna visas på startsidan, för att se hela klickar du på ”läs mer” under respektive artikel. Bredvid ser du också vilken kategori dem tillhör, och klickar du får du se fler artiklar i samma kategori.

Ser du något som bör vara annorlunda, något som kan förbättras eller vill du lägga till något? Berätta gärna genom att klicka på tyck till-fliken längst till höger på sidan eller skicka ett mail.