Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Glad sommar – bilder från Uppsala - Citybloggen

Slottsturnet bakom trädenEn av kanonerna framför slottetBotaniska trädgårdenEn blomma i trädgårdenEn annan blomma växandes mot skyn DomkyrkanDe höga valven i domkyrkanRunsten utanför domkyrkan

Två och en halv månad efter att nya Citybloggen har lanserats tar den, som mycket annat, sommarlov. Fram till i början av augusti uppdateras inte Citybloggen med nyheter och artiklar.

Trots att inga nya artiklar skrivs under dessa tre veckor så läses tipsmailen nyhetstips@citybloggen.se och den vanliga adressen mail@citybloggen.se, så skicka gärna tips och meddelanden även under sommaren!

Här ovan syns åtta bilder från Uppsala tagna i sommarsolen, med klassiker som domkyrkan och slottet tillsammans med bilder av sommaren.

Välkomna tillbaka i början av augusti för att få det senaste nyheterna om Uppsala city och stadens andra handelsområden; butiker, evenemang och mycket mer. Eller så är det möjligt att utforska äldre guldkorn i arkivet.