Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Välkommen till nya Citybloggen! - Citybloggen

Idag öppnades nya Citybloggen som är har både ny design och ny, enklare adress. Den gamla adressen kommer att finnas kvar, men alla gamla artiklar återfinns även på den nya. Uppdatera gärna era bokmärken och Rss-prenumerationer.

I läsarundersökningen som man kunnat svara på så sade ni läsare att ni tycker att det var viktigt med enkel navigering och en snygg sida, så här kommer resultatet!

Citybloggens styrka är enligt de som svarat aktuella händelser, vilket ni även vill se mer av tillsammans med fler bilder.

Tipsa gärna om aktuella händelser via mail så att de kan bli artiklar och poster i kalendern. Den har nu blivit fysiskt större och förhoppningsvis större på den andra definitionen också med eran hjälp.

Har ni idéer, kritik och önskemål så maila gärna de till nya@citybloggen.se.