Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Krämig Magnum vs. söt Solero - Citybloggen

DSC00813 DSC00816

Bland årets glassnyheter finns mint och kola, choklad och sorbet. I detta test ska de två senare provas i form av chokladkreationen Magnum Temptation Carmel & Almonds och skogsskapelsen Solero Berry Berry.

Innanför Magnums pappförpackning finns en relativt liten glass med ett s-format märke på sidorna. Vaniljglass med kolasås och mandlar täcks av ett överdrag i mjölkchoklad. Känns lite som en sommarersättning för till exempel muffins. God och krämig, men lyxkänslan avtar under tiden man äter. Cirkapris 22 kr.

CitybloggenBetyg3JPG

Magnum Temptation Carmel and Almond får tre av fem.

Den nya Soleron kommer i en vanlig förpackning men är inte sämre för det, om än ganska annorlunda jämfört med Magnum. Glassen omgärdas av jordgubbssherbet och innehållet består av skogsbärssorbet med bitar av samma bär. En ganska söt men ändå god glass som passar för varma sommardagar. Cirkapris 17 kr.

CitybloggenBetyg4JPG

En fyra till Solero Berry Berry.