Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/99/144699/citybloggen.se/public_html/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 431 Uppsala värd för första delen av rally-SM - Citybloggen

I veckoslutet 26-28 januari arrangeras Rally Uppsala, baserat på den tidigare Roslagsvalsen. Tävlingen är första delen av rally-SM 2012, och arrangeras av klubben SMK Uppsala.

Fredagen den 27 januari startar deltagarna, som hittills uppgår till 88 anmälda, från Vaksala torg. Därefter körs två sträckor, varav den andra vid Gränby sportfält. Dagen efter körs återstående sträckor norr om Uppsala, innan målgången vid Vaksala torg på eftermiddagen.

Rally Uppsala finansieras genom anmälningsavgifter samt sponsorer och andra partners, och SMK Uppsala vill att evenemanget återkommer även nästa år. Målet för i år?

– SMK Uppsalas mål är att arrangera en bra SM-tävling som både deltagare och publik är nöjda med, säger Sture Jonsson, mediekontakt.